Szia, a nevem Tomi Szeretek fotózniSzeretem a természetet Lásd az életrajzomat lent

Görgess lejjebb
Üdvözöllek a weboldalamon.
Engedd meg, hogy pár szóban bemutatkozzam neked. A nevem Tomi és a fotózás a szenvedélyem már több mint 10 éve. Szeretem elkapni a pillanatokat, mert hiszek abban, hogy minden pillanatban rejtőzik valami különleges és megörökítésre méltó.
Azt vallom, hogy a legjobb fotók akkor születnek, amikor az emberek természetes módon elengedik magukat, hogy önmaguk legyenek. Ezért mindig igyekszem a természetességre törekedni a képeimben. Nem szeretem a túlzottan beállított pózokat, inkább arra törekszem, hogy az emberek valódi személyiségüket mutathassák meg.
Kedvenc témám az emberábrázolás, hiszen minden emberben ott rejlik valami egyedi és megkapó. Szenvedéllyel kutatom az arcok kifejező erejét és az emberi kapcsolatok mélységét. Ugyanakkor nyitott vagyok más témákra is, és szívesen fotózok ételeket, tárgyakat, hogy megragadjam azok szépségét és részleteit. Minden egyes fotózásnak új kihívásnak tekintem, és arra törekszem, hogy egyedi és felejthetetlen pillanatokat rögzítsek, de nem csak a fotók, hanem az élmény is fontos.
Ha szeretnél közösen egy kreatív fotós kalandba merülni, vagy csak érdekelnek a képeim, kövess Facebookon, instagramon, vagy Írj egy üzenetet nekem és fedezzük fel együtt a pillanatok varázsát!

Magazin megjelenések

2021 – Prestige Magazin
2022 –Esküvő Classic magazin Tavasz
2022 – Esküvő Classic magazin Nyár

KÉSZEN ÁLLSZ A PROJEKTED ELINDÍTÁSÁRA?
Weboldalunk a jobb élmény érdekében cookie-kat használ. További információt az Adatkezelési tájékoztató oldalon talál.
Igen, Elfogadom a sütiket.