Karácsonyi Fotózások 2023

Üdvözöllek az oldalunkon, köszönjük hogy érdeklődsz a Karácsonyi fotózásaink iránt, kérlek görgesd végig az oldalt, s remélhetőleg minden információt megtalálsz, ha mégsem akkor keress minket Facebookon üzenetben vagy az info@lejertamas.com

 emailcímen, ha 24 órán belül nem kapsz választ mailben akkor a spam üzeneteket is nézd meg 😉

Mindegyik csomagnál van átöltözési lehetőség, természetesen észszerű kereteken belül. Ruhát nem biztosítunk a fotózáshoz. A helyszínen lévő dekoráció és kellékek a fotózás során szabadon használhatóak majd, illetve ha valami nem tetszik az kivehető.

Csomagjaink:

Mini
20 000 FT
20 perc fotózás
10 színkorrekciózott fotó
Szabadon kiválaszthatóak a kidolgozandó képek
Igény Szerint Papírkép is rendelhető, 10x15 és A4-es méretekben
Átadás Online tárhelyen (Google Drive)
Csomagon felül plusz képek, illetve retusálás 1500 FT / kép áron rendelhető
A Nyers képek NEM kerülnek átadásra!
5 Fő felett a csomag nem választható!
Premium
45 000 FT
50-60 perc fotózás
Összes Jól sikerült kép átadásra kerül, színkorrekciózva
Igény Szerint Papírkép is rendelhető, 10x15 és A4-es méretekben
Átadás Online tárhelyen (Google Drive)
Retusálás 1500 FT / kép áron rendelhető
A Nyers képek NEM kerülnek átadásra!

Időpontot foglalni Facebook üzenetben vagy az info@lejertamas.com címen tudtok.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

Leggyakrabban feltett kérdésekre itt próbálok válaszolni, olvasd át alaposan, de ha bármi további kérdésed maradt tedd fel nyugodtan.

Lefoglalt időpont elött 10-15 perccel már nyugodtan jöhetsz. A stúdióban csak tiszta lábbelivel lehet közlekedni, így érdemes csere cipőt hozni, melyet belépéskor áttudtok venni. Vagy zokniban is történhet a fotózás 😉

A kiválogatott képek megküldésétől számítva átlagosan 1-2 hé. December 9-ai fotózásokig bezárólag a képek az ünnepek elött garantáltan átadásra kerülnek.

Természetesen igen a stúdióban van lehetőség átöltözésre, akár több szettben is fotózhatunk, amire érdemes figyelni, ha többen jöttök, hogy a szettek passzoljanak egymáshoz.

Október 28-átől, akár december 31-ig is van lehetőség karácsonyi dekorációnk elött fotózkodni, december 12. az utolsó nap melyen tudjuk az ünnepek elött garantálni a képek átadását. Jelenleg szabad időpontokról üzenetben vagy az info@lejertamas.com emailcímen tudsz érdeklődni.

Fotózás után átküldésre kerülnek a képek le kicsinyített változatai, lógázva, mely válogatásra szolgál. Ebből a csomagban foglalt darabszámot tudjátok kiválasztani, ha több kép is tetszik, vagy nem tudtok választani akkor 1500 Ft / darabáron mindegyik csomaghoz kérhetőek extra képek.

Válogatásnál a Google Drive-on található fájlneveket kell átküldeni csak, szöveges formában. Légy szíves ne fényképeket, és facebook üzenetben a képeket küldjétek át

A Válogatásra átküldőt képek nem tükrözik a kidolgozott képek minőséget, így a megosztása is Tilos! Kizárólag a válogatás célját szolgálja, hogy kellemes környezetben történhessen családtagok vagy barátok segítségével.

2023-as Dekórációnk:

Studiónkban készült képeink:

Weboldalunk a jobb élmény érdekében cookie-kat használ. További információt az Adatkezelési tájékoztató oldalon talál.
Igen, Elfogadom a sütiket.